Fantasy Day

Osijek, 14, HR

Jun 2016

Jan 2017

Oct 2017

SlotScenarioPlayersGMs
10:30am-2:30pm
GMT+02

Starfall
5 of 51 of 1

Starfall je jedinstveni znanstvenofantastični setting u kojem vam je omogućeno iskusiti svemirske bitke, od onih malih do velikih, trgovanje sa raznim rasama diljem galaksije i naravno stvoriti svoje ime, na pozitivan ili negativan način. Vaša reputacija i ono što budete radili tijekom avanture je potpuno vaš izbor.

Black Star je priča o davno izgubljenim kriogenim kapsulama u dubini svemira i o ljudima koji su otkrili da postoji cijeli jedan svemir pun života koji ih želi progutati.

Slaven Karakaš je DM s 12 godišnjim iskustvom vođenja svih popularnijih, ali i opskurnijih settinga, među kojima su Shadowrun, Fallout MK3, Sithi, Forgotten Realms, Dark Sun, Eberron, Ravenloft, Vampire, Warcraft, Fireborn, Starfall, Birthright, Firefly i još puno drugih, a u slobodno vrijeme vodi sessione ili igra board gejmove.

Cijeni jednostavnost u rješavanju problema, nagrađuje roleplay i daje potporu maštovitosti i kreativnosti.

View this session by itself
3-7pm
GMT+02

Dungeons & Dragons 5th Edition
5 of 51 of 1

Character level 4

Blackwell je poveći grad koji okuplja avanturiste iz svih dijelova Edoreje, a vi ste grupica avanturista koji su trenutno između poslova. Kako ste zajedno već prošli kroz neke avanture, ponuđena vam je prilika da se dokažete. Pred vođom guilda ste i nudi vam se prilika za posao kakvu još niste imali: jedini sin Lorda Blackwella nestao je i Vijeće Grada odlučilo je da ste baš vi savršeni za ovaj posao! Upustite se u avanturu i sami odlučite na koji način želite izvržiti zadatak koji je pred vama. Želite li se upustiti u razgovore s vodstvom guilda i grada, ili biste radije pošli u katakombe ispod grada te porazgovarali s nekima od sumnjivijih članova guilda? Ova sesija nudi popriličnu razinu slobode igračima, te ih nagrađuje za maštovito rješavanje problema.

Krešimir Puhanić igrač je i DM s nekoliko godina iskustva, ponajviše u D&D 3.5, no danas preferira D&D 5e, kako zbog jednostavnosti, tako i zbog svoje neizmjerne ljubavi prema lore bardovima. Igrao je i vodio u još nekoliko sistema, od Pathfindera do World of Darknessa, uz nekoliko improviziranih sustava i settinga, nekih više, a nekih manje razrađenih. Kao DM cijeni improvizaciju i maštoviti pristup rješavanju problema na koje igrači nailaze, a isto se tako voli baviti razradom pozadinske priče likova. Izbjegava koristiti postojeće settinge i avanture, te stoga kako on, tako i njegovi igrači imaju puno slobode sa svojim likovima.

View this session by itself

Dungeons & Dragons 5th Edition
5 of 51 of 1

Character level 3

Vi ste mala grupa avanturista u svijetu zvanom Farland. Nedavno ste odlučili napustiti glavni grad Dragonspur i krenuti na sjever u potragu za slavom... i poslom. Biti heroj nije tako lako kako se isprva čini, a oprema koju treba jedan prosječni avanturist je uhmmmmm, skupa. Kako putujete cestom oko podneva u daljini ugledate manji gradić. Nadate se da će vam tamo ponuditi neki zadatak dostojan heroja poput vas i vaše skupine, ili uhmmmm barem malo hrane.

Bruno Tomić aktivno igra i vodi D&D, odigrao je 10-ak settinga, a najviše je igrao D&D 3.5 i 5e. Kao Game Master voli avanture, čudovišta i predmete vlastite izrade s kojima može iznenaditi i zabaviti i najiskusnije igrače, ali i one koji se tek upuštaju u svijet D&D-a po prvi puta. Ako se planirate prijaviti kod njega pripremite se na iznenađenja i iznenadne zaplete u priči i likovima. Njegove avanture gotovo u potpunosti oblikuju igrači svojim odlukama, a dobar ''roleplay'' je uvijek nagrađen, kao i kreativan pristup borbi, a s obzirom na Inspiration kojeg donosi 5E igrači sami biraju gdje i kako žele iskoristiti svoje bonuse. Ako želite isprobati 5E ili samo zaigrati nekog otkačenog lika sada je savršena prilika za to :)

View this session by itself

Dungeons & Dragons 5th Edition
2 of 61 of 1

Odavno se mještani gradića Weltona nisu morali brinuti ni o čemu strašnijem od krpelja na ovcama ili kasnog mraza, ali sada čopor začuđujuće upornih vukova tjera ratare s polja i preko noći krade čitava stada. Zbog sve manje hrane ali i nestanka njihovog lokalnog čarobnjaka mještani su odlučili objaviti poziv za pomoć hrabrih avanturista.

Tomislav Orešković je novi DM s tek jednom aktivnom kampanjom u petoj ediciji i nekoliko odrađenih one-shotova iz 3.5. Zbog razrađenosti najviše voli Forgotten Realms i kao igrač i kao DM. Cijeni opušteni roleplay i kreativnost.

View this session by itself